Om företaget

  För 40 år sedan installerade Forserums Rör AB sin första värmepump på Höglandet och den tuffar fortfarande på friskt. Totalt har det blivit 1600 värmepumpar installerade sedan dess.

  Anno 1957
  Forserums Rör AB startade 1957 av Willard Öggesjö, då under namnet Forserums Rörlednings affär. Willard fick tre söner som alla är engagerade i verksamheten. Idag leds verksamheten av Leif Öggesjös son Johan Öggesjö och elektrikern Emil Thörn. 

  Säljer Thermias värmepumpar
  Thermias driftsäkerhet och tillförlitlighet har ett förtroende på marknaden som vi vill förvalta väl. Vi erbjuder värmepumpar för berg-, jord-, sjö- och luftvärme. Det viktigaste för oss är att hitta en lösning som passar varje kunds unika behov. Thermia är den verkliga pionjären inom värmepumpstekniken och har ständigt utvecklat och förbättrat pumparna sedan starten 1973. Forserums Rör var ett av åtta företag som blev auktoriserad installationsfirma 1975, idag finns det runt 180 auktoriserade återförsäljare över landet. De första pumparna som Forserums Rör installerade hade en verkningsgrad på 2,8 (förhållandet mellan tillförd och avgiven energi) sett på årsperspektiv. Idag ligger verkningsgraden på drygt 4 på årsbasis och under gynnsamma förhållanden på 5.

  Lönsamt både för dig och miljön
  Det senaste tillskottet i Thermiafamiljen är en nyutvecklad luftvärmepump som heter ITec och som kan utvinna energi ur luft ner till 25 minusgrader. Luftvärmepump är ett bra alternativ för den som har svårt att borra eller gräva av utrymmesskäl. Även den som inte har vattenburen värme kan komplettera med fläktkonvektorer och på så sätt komma från sitt direktel-beroende och få värme och varmvatten året runt.

  Forserums Rör AB

  Om företaget

  För 40 år sedan installerade Forserums Rör AB sin första värmepump på Höglandet och den tuffar fortfarande på friskt.

  Läs mer

  Miljöer

  Bergvärme är en förnybar energikälla som ökar i popularitet varje år. Vi utför installationer av värmepumpar samt alla förekommande VVs arbeten kontakta oss för mer information.

  Läs mer

  Referenser

  Forserums Rör AB har lång erfarenhet gällande installationer av värmepumpar samt alla förekommande arbeten inom VVS.Här kan du se en rad av alla företag vi har gjort arbeten åt.

  Läs mer